Щоб не сумувати холодними осінніми вечорами, збирайтеся всією сім'єю за смачною вечерею. А урізноманітнити меню допоможе добірка рецептів на щодень. Для приготування страви не потрібно витрачати багато часу. Всього 15-20 хвилин, і вечеря готова.
Спосіб приготування:
У киплячу воду додайте лемонграсс, потім імбир, цибулю, гриби і зелену цибулю. Варіть суп 3 хвилини на середньому або повільному вогні. Збивши яйця, вилийте суміш в киплячий бульйон і перемішайте. Суп повинен варитися ще хвилину. Потім просто додайте перець і подавайте на стіл.
Курячі котлети з сиром моцарелла
Інгредієнти: котлети з курячої грудки — 4 шт., оливкова олія — 2 ст.л., томатний соус — 8 ст.л., моцарелла — 250 м.
Спосіб приготування:
Щоб приготувати фарш для котлет, наріжте дрібно цибулю і обсмажте на сковороді, додайте до цибулі часник і тушіть до золотистого кольору. Крихти хліба замочіть в молоці, а куряче філе пропустіть через м'ясорубку. Змішайте всі продукти, додавши томатний соус. Сформовані котлети з двох сторін обсмажте на сковорідці. Потім потрібно посипати котлети сиром і тушити під кришкою до готовності.
Рибні палички
Інгредієнти: філе морської риби — 600 г, сіль і перець кайенский мелений — за смаком, кукурудзяна мука — 50 г, оливкова олія — за смаком.
Спосіб приготування:
Наріжте рибу паличками товщиною 1,5 см, посипте їх сіллю і перцем. Для приготування страви краще взяти м'ясо минтая, сома або тріски. Щоб вдалася хрумка скоринка, рибні палички обваляйте в кукурудзяній муці и підсмажте на пательні. Замість кукурудзяного борошна можна взяти звичайне. Збийте три яйця. Кожну паличку обваляйте спочатку в борошні, потім в яйці і відразу відправте на розігріту сковороду.
Спосіб приготування:
Відбийте курячі грудки, посоліть, посипте приправами, спеціями і залиште на декілька хвилин. Збийте яйця і додайте трохи води, підготуйте сухарі. У сковорідці розігрійте олію. Викладіть м'ясо на пательню, обсмажте з двох боків до золотистої скоринки. Щоб упевнитися у готовності страви, складіть готові грудки в сковорідку, налийте трохи води і просмажте під кришкою на маленькому вогні протягом 10 хвилин.
Спосіб приготування:
Стручки зеленої квасолі поділіть навпіл. На середньому вогні розтопіть вершкове масло, додайте часник, сіль, перець і обсмажте. Коли часник набуде золотистого кольору, додайте квасолю і сир. Сковороду відставте убік. Зваріть равіолі у великій каструлі в киплячій підсоленій воді. Злийте воду, додайте равіолі в сковороду з квасолею. Подавайте страву, попередньо посипавши тертим сиром і зеленню.