MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook

рецепти

Десерти до Дня Святого Валентина

солодощі на День Святого Валентина
Шоколадний флан
Що знадобиться: плитка екстра чорного шоколаду, 60 г цукру, 3 яйця, по 50 г масла і борошна, морозиво (для 8 шоколадних тістечок).
Як готуємо?
Розтопіть на водяній бані плитку шоколаду, додавши туди масло. Тримайте шоколад на вогні доти, доки не вийде гарна однорідна консистенція. Зніміть шоколад з вогню і трохи остудіть. Тим часом добре збийте яйця з цукром, додайте туди суміш з шоколаду і масла, а потім – борошно. Підготуйте змащені маслом формочки, розкладіть суміш. Розігрійте духовку до 200 °С, відправте формочки в духовку на 10-12 хвилин. Уважно стежте за часом, тістечка повинні схопитися тільки по краях. Всередині залишається рідка начинка. Дістаньте тістечка з духовки. Викладіть теплий флан на тарілку разом з «кулькою» морозива. Якщо ви довго тримтимете пиріг в духовці, вийдуть чудові повністю пропечені тістечка. Що, в принципі, теж непогано!

шоколадний флан



Двошарові лимонні тістечка
Що знадобиться: великий лимон, склянка цукру, склянка молока, 3 яйця, третина склянки борошна, 50 г масла, 40-50 г кокосової стружки.
Як готуємо?
Для початку натріть цедру лимона на дрібній тертці, використовуючи тільки жовтий шар шкірки. Потім вичавіть сік з лимона. Розтопіть масло, дайте йому трохи охолонути і додайте в миску яйця, цукор, сік і цедру лимона. Потім влийте молоко, борошно і кокосову стружку. Отриману суміш вилийте у форму для запікання. Відправте десерт у духовку, розігріту до 170 °С, на 45-50 хвилин. Дістаньте тістечка з духовки, повністю остудіть і розріжте на прямокутнички.

лимонні тістечка



Святковий пудинг
Що знадобиться: пачка знежиреного сиру, половина банки згущеного молока, 15 г желатину, баночка консервованих персиків або полуниці, цукрова пудра і кориця.
Як готуємо?
Розведіть 15 г желатину в половині склянки води. Вилийте суміш у каструлю, добре перемішайте і потримайте на вогні до повного розчинення, не доводячи до кипіння. Змішайте у блендері сир зі згущеним молоком. Візьміть консервовані фрукти (персик або полуницю), розріжте їх навпіл, додайте до отриманої маси і перемішайте. Сюди ж потрібно відправити і розчинений желатин. Підготуйте форму і наповніть її отриманою сумішшю. Залиште в холодильнику на 6 годин. Після цього дістаньте пудинг і прикрасьте його корицею і цукровою пудрою.

святковий пудинг



Банани в білому шоколаді
Що знадобиться: 1 великий банан, плитка білого шоколаду (папір для випічки і палички для морозива).
Як готуємо?
Розріжте банан на 4 частини, вставте палички для морозива і викладіть банани на приготовлений заздалегідь папір для запікання. Відправте банани в морозилку на 2-3 години. Як тільки вони добре заморозяться, розтопіть плитку білого шоколаду. Кожен шматочок банана потрібно вмочити в розтоплений білий шоколад. Шматочки банана повинні повністю покритися шоколадом. Після цього їх знову потрібно викласти на папір і відправити в морозилку на 40-50 хвилин.

банани у білому шоколаді

Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua