MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook

рецепти

Десерти на Хелловін: страшенно смачно

Десерти на Хеловін 2
Пропонуємо вам прості базові рецепти десертів для Хелловіна. А наскільки страшними і жахливими вийдуть тортики – обирати вам! Трохи фантазії, і солодкі мафіни і кекси перетворяться на веселих «монстрів» Хелловіна.

Моторошні мафіни
Що знадобиться: чорний шоколад – 100 грамів, вершкове масло – 100 грамів, яйця – 3 штуки, цукор – 2 столові ложки, борошно – 3 столові ложки, розпушувач – 5 грамів, сіль – 2 грами.
Як готуємо?
Все традиційно і просто – збиваємо яйця з цукром, додаємо тепле вершкове масло і змішуємо всі інгредієнти. Додаємо в суміш просіяне борошно, 5 грамів розпушувача і розламаний на шматочки шоколад. Викладаємо тісто у форми і відправляємо в духовку. Випікаємо близько 20 хвилин за температури 180 °С.

десерт мафіни

Шоколадне печиво-страшилка
Що знадобитися: борошно – 1,5 склянки, вершкове масло – 150 грамів, какао – 3 столові ложки, цукор – третина склянки, яйце – 1 штука, сода – половина чайної ложки, цукрова пудра, сіль, ваніль.
Як готуємо?
Збийте вершкове масло, ваніль і цукор. Додайте яйце, знову збивши суміш. Окремо змішайте сухі компоненти (борошно, сіль, какао, сода). З'єднайте сухі й рідкі інгредієнти, акуратно збиваючи тісто, що вийшло. Залиште тісто в холодильнику на кілька годин. Діставши тісто, розкачайте його «ковбаскою» і зробіть невеликі коржі. У них можна зробити страшний смайлик, і сміливо відправити в духовку. Випікається печиво протягом 10 хвилин за температури 180 °С. Після того, як «страшилки» готові, посипаємо їх цукровою пудрою і прикрашаємо якимись іншими жахливими елементами.

печиво печиво пісочне

Страхітливі меренги-привиди
Що знадобиться: яєчні білки – 3 штуки, цукор – 1 склянка, ванільний цукор – щіпка.
Як готуємо?
Збийте білки, акуратно вводячи в них цукор і ванільний цукор. Коли крем досягне потрібної міцної консистенції, беремо кондитерський мішок і формуємо невеликі пірамідки різної форми прямо на деку, застеленому папером для випікання. Випікаються меренги-привиди протягом години за температури духовки 100 °С. Щоб десерт підсохнув, краще залишити його в духовці ще на деякий час.

меренги святкові меренги

Прикрасити всі ці десерти можна оченятами, лапками, вусиками, ніжками, приготованими з кондитерської глазурі, чорного шоколаду і желатинової мастики.

Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua