MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook


950 грн.
809грн
рецепти

посуд для приготування

Vinzer
340 грн.
Каструля






рецепти

Єгипетський суп зі шпинатом

суп
Інгредієнти:
2 великих пучка шпинату
0,5 чашки рису басматі
4 склянки курячого бульйону
1 ст. ложка оливкової олії
2 часточки часнику
1 середня цибулина
1 чашка знежиреного йогурту
0,5 ч. ложки куркуми
сіль, перець

Приготування:
У каструлі з товстим дном підігрійте оливкову олію, додайте дрібно порізану цибулю і почекайте, поки вона стане прозорою. Додайте куркуму і проваріть ще протягом 1 хвилини, щоб дозволити спеції трохи розчинитися в олії. Потім слід додати курячий бульйон, рис, а також сіль та перець за смаком. Залиште суп покипіти протягом 15 хвилин - до повної готовності рису. Листя шпинату можна просто порвати руками або порізати ножем на невеликі шматочки. Додати шпинат у суп і прокип'ятити протягом ще 5 хвилин. Перед подачею на стіл додайте в тарілку трохи йогурту (він повинен бути без різних фруктових добавок) і трішки часнику. Смачного!

Цікаві факти:
Чудовий смак молодого темно-зеленого листя шпинату дозволяє вживати його як самостійно в сирому вигляді, так і додавати в різні супи, салати. Шпинат дуже багатий на різні вітаміни і мінеральні речовини, які зберігаються навіть при тепловій обробці.
Лікарі настійно рекомендують вживати шпинат людям, які страждають від недокрів`я, він добре піднімає апетит. Дуже корисний шпинат для тих людей, які схильні до постійного стресу - він допомагає Вашому організму заспокоїться. Шпинат є просто незамінним продуктом для тих людей, які сидять на дієті - в ньому містяться такі важливі для організму вітаміни, які засвоюються дуже швидко і виробляють особливу речовину, що поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту. Може тому французи називають цей овоч «мітлою для шлунку».
У шпинаті міститься велика кількість фолієвої кислоти (за її змістом він займає почесне друге місце, поступившись тільки петрушці), тому його так настійно рекомендують вживати вагітним жінкам, щоб запобігти викидня або уберегти ембріон від патологій.

Для приготування Вам знадобиться наступний посуд: каструля, ніж, тарілка
Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua