MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook

рецепти

Крем-суп: прості рецепти на кожен день

як приготувати крем-суп?
Гороховий
Що знадобиться: 400 грамів свіжозамороженого зеленого горошку, півсклянки вершків, копчене або в'ялене м'ясо, чайна ложка цукру, петрушка.

Як готуємо?
Налийте в невелику каструльку близько 400 мл води, покладіть туди зелений горошок, ложку цукру (щоб горошок не втратив свій колір) і посічену петрушку. Посоліть і поставте на вогонь. Після того, як вода закипить, варіть горох приблизно 15-20 хвилин. Перебийте суп блендером, помішуйте і доведіть до кипіння. Посоліть і поперчіть. Додайте в суп-пюре вершки, постійно помішуючи, доведіть до кипіння на невеликому вогні. Копчене або в'ялене м'ясо можете порізати або розламати на невеликі шматочки і додати в суп. Користі страві додає те, що вона готується за 25 хвилин. А нетривала термічна обробка горошку дозволяє зберегти всі корисні властивості цього продукту.

Овочевий
Що знадобиться: 1 цибулина, 2 морквини, 3 стебла селери, 5 картоплин, 3 столові ложки пшеничного борошна, склянка молока, півсклянки вершків, 2 столові ложки олії, сіль, перець за смаком.

Як готуємо?
Суп-пюре найкраще готувати на м'ясному або курячому бульйоні. Поки він вариться, почистіть і дрібно наріжте цибулю, моркву, селеру. Налийте в каструльку трохи олії і протушкуйте овочі. Почистіть і наріжте кубиками картоплю, додайте до інших овочів і тушкуйте ще близько 7 хвилин. На цьому етапі додайте сіль, перець або інші спеції, які вам смакують. Залийте в каструлю з овочами бульйон, доведіть до кипіння і варіть протягом 12-17 хвилин. Тим часом змішайте молоко і борошно до однорідної консистенції і додайте в суп. Варіть страву ще протягом 5-7 хвилин. Збийте суп у блендері, додайте вершки і варіть на невеликому вогні кілька хвилин. Якщо потрібно, додайте приправи. Можете збити в пюре не весь суп, а його половину. Тоді суп-пюре матиме цікаву текстуру: у ньому будуть траплятися кубики овочів.

овочевий крем-суп



Сирний
Що знадобиться: 200 грамів копченої курки, 2 плавлених сирки, 1 морквина, 2 картоплини, 1 цибулина, сухарі, олія, сіль, перець за смаком.

Як готуємо?
Перед приготуванням покладіть два плавлених сирки в морозилку. Тим часом почищену картоплю наріжте кубиками і відваріть. Натріть моркву, наріжте цибулю й обсмажте на олії. Додайте цибулю з морквою в суп. Туди ж покладіть дрібно нарізане м'ясо. Дістаньте плавлені сирки з холодильника і натріть на великій тертці. Додайте сирки в суп і добре перемішайте. Коли сирки повністю розчиняться, посоліть страву і пропустіть через блендер. Доведіть суп до кипіння. Подають до столу такий суп з сухариками.

сирний крем-суп



Зі шпинатом
Що знадобитися: 300 грамів замороженого шпинату, 2-3 картоплини, 1 цибулина, літр молока, 2 столові ложки олії, сухарики.

Як готуємо?
Почистіть картоплю і наріжте її невеликими кубиками. Наріжте цибулю і просмажте її на олії в глибокій сковороді до м’якості, залийте половиною літра води, доведіть до кипіння. Додайте в сковороду картоплю, проваріть протягом 15-20 хвилин під кришкою. У разі потреби додайте води. Підготуйте шпинат, покладіть у сковороду і варіть ще приблизно 10 хвилин. Посоліть, поперчіть, дайте супу злегка охолонути і перебийте в блендері до однорідної консистенції. Візьміть іншу каструлю, доведіть літр молока до кипіння. Якщо хочете більш густу текстуру, додавайте менше молока. Пюре з блендера додайте в гаряче молоко і добре перемішайте. Доведіть суп до кипіння, подавайте до столу з сухариками.

гороховий суп-пюре



Суп-біск із креветок
Що знадобиться: кілограм креветок, половина середнього лимона, 8-9 зубків часнику, 2 морквини, 2 цибулини, 10-15 шампіньйонів, картопля – 3 штуки, 3 столові ложки вершкового масла, столова ложка томатної пасти, 100 мл вершків, 2 столові ложки коньяку, кріп, базилік, перець за смаком.

Як готуємо?
Для приготування бульйону ретельно промийте креветки, розріжте лимон на шматочки, роздавіть 3-4 зубки часнику. Покладіть усе це в 2,5 літра води, додайте солі, перцю, доведіть до кипіння і проваріть 10-15 хвилин. Процідіть отриманий бульйон. Дістаньте креветки, почистіть їх, відокремивши панцирі й голови. Голови і панцирі відправте на розігріту сковороду з вершковим маслом. Смажте їх до появи коричневого відтінку. Натріть моркву, поріжте цибулю та гриби, додайте на сковороду і потримайте всі інгредієнти ще приблизно 10 хвилин на вогні. Після цього можете дістати голови і панцирі креветок, вони вже віддали свій смак страві. Додайте на сковороду часник, що залишився, томатну пасту і протушкуйте 5-7 хвилин. Влийте 2 столові ложки коньяку. Отриманий набір протушкованих інгредієнтів додайте в бульйон до картоплі, варіть протягом 20-25 хвилин. Подрібніть суп за допомогою блендера до однорідної маси. Додайте вершки, доведіть до кипіння. В кінці процесу приготування висипте в суп м'ясо креветок. Прикрасити суп у порційних тарілках можна невеликими гілочками кропу.

суп-біск із креветок



Смачного!
Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua