MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook


950 грн.
809грн
рецепти

посуд для приготування





рецепти

Малиновий суп

Малиновий суп
Інгредієнти:

750 г свіжої малини
¼ л білого вина
½ л води
4 ст.л крохмалю
лимонний сік (із 2 плодів)
цукор (за смаком)

Приготування:

1. Змішайте біле вино з водою та цукром, доведіть до кипіння. У невеликій кількості води розчиніть крохмаль і додайте його до винної суміші. Отриману рідину потрібно ще раз прокип'ятити.

2. Ретельно промийте малину в холодній воді і просушіть. Із підготовлених ягід зробіть пюре. Потім до малинової суміші додайте лимонний сік.

3. Змішайте малинове пюре з охолодженою винною рідиною. Ємність із супом накрийте кришкою і поставте в холодильник. Коли страва охолоне, її можна подавати до столу, прикрасивши свіжими ягодами та вершками (йогуртом).

Цікаві факти:

«Ведмежа ягода» – так іноді називають одну з найбільш корисних та смачних ягід – малину. За багато тисячоліть свого існування вона стала улюбленими ласощами жителів усієї планети. За деякими відомостями, спочатку малина росла в Азії, а з плином часу поширилася по всій Землі. На сьогодні налічується більше 600 сортів цієї рослини.

Цікаво, що перші малинові плантації з'явилися ще за часів Київської Русі, приблизно в першій половині ХII століття. Щоправда, тоді вирощувалися дикі ягоди, про незвичайний смак і корисні властивості яких знав увесь народ. І донині малина є відмінним засобом від багатьох недуг та надзвичайно смачним десертом.

Корисні поради:

Для оригінальної і ефектної подачі малинового супу використовуйте бульйонницю. Усім відомо, що в гарному посуді страва завжди виглядає більш апетитно та вишукано.
Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua