MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook

рецепти

Незвичайні новорічні закуски: 5 ідей

новорічні закуски
Рулети з червоної риби з імбирним огірком
Що знадобиться: червона риба, один довгий огірок, 1 чайна ложка натертого імбиру, половина чайної ложки солі, декілька стеблинок зеленої цибулі.

Як готуємо?
1. Почистіть огірок від шкірки, розріжте навпіл, видаліть насіння. Частину огірка наріжте соломкою, покладіть у друшляк і присипте сіллю. Огірки повинні постояти так протягом 10 хвилин. Після цього їх потрібно віджати і додати до них натертий імбир.
2. Стебла зеленої цибулі розріжте навпіл поздовж, таким чином ви сформуєте своєрідні стрічки. Обдайте їх кип'яченою водою і залиште сушитися.
3. Червону рибу наріжте слайсами, покладіть на них огірки, нарізані соломкою, і згорніть у рулетик. Кожен рулетик обв'яжіть стрічкою з зеленої цибулі і подайте до столу!

рулети з огірком



Селера з кремом із оселедця
Що знадобиться: філе оселедця, 200 г сиру, цибуля-шалот і 7-8 черешків селери.

Як готуємо?
1. Візьміть черешки селери, видаліть із поверхні жилки, зріжте верхню і нижню частини, розріжте навпіл поздовж. Таким чином, у вас вийде два шматочки приблизно 8-9 сантиметрів завдовжки.
2. Цибулю-шалот розріжте на 4 частини. Візьміть філе оселедця і сир, покладіть їх у блендер, додавши туди ж цибулю-шалот. Приготуйте однорідну кремоподібну масу.
3. Візьміть кондитерський мішечок або звичайну чайну ложку і наповніть шматочки селери отриманим кремом. Перед подачею обов'язково охолодіть страву.

сельдерей із кремом із оселедця



Заливне з крабового м'яса
Що знадобиться: 400 грамів крабових паличок, 0,5 літра овочевого або рибного бульйону, кілька жовтих солодких перчин, заморожений зелений горошок – 1 склянка, 12-15 корнішонів, 1 столова ложка маринованого зеленого перцю, 50 мл сухого білого вина, 10 г желатину, сіль, перець, петрушка.

Як готуємо?
1. Розморозьте зелений горошок, замочіть желатин (читайте інструкцію на упаковці), в бульйон налийте вино, доведіть до кипіння і потримайте бульйон на вогні протягом 2-3 хвилин. Після цього додайте желатин і прогрійте, доки він повністю не розчиниться.
2. Солодкий жовтий перець помийте, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Корнішони наріжте кружальцями, а крабові палички – невеликими брусочками. Розмір усіх нарізаних інгредієнтів повинен бути приблизно однаковим. Складіть нарізані продукти в миску, додайте горошок, перець, петрушку, посоліть, поперчіть. Солити і перчити страву потрібно трохи більше норми.
3. Візьміть прямокутну форму для кексу на 1,2 літра і застеліть її харчовою плівкою в два шари, щоб краї виступали за бортики. Також можна використовувати кілька порційних келихів, які відразу ж можна подавати до столу.
4. Розкладіть усі нарізані інгредієнти у форми і залийте бульйоном. Залиште приблизно на годину, щоб бульйон прохолов, потім приберіть закуску в холодильник приблизно на 12 годин. Якщо ви використовували форму, зніміть плівку, перекладіть закуску на блюдо і розріжте на порції. Келихи з закускою будуть мати більш ефектний вигляд.

заливне з крабових паличок



Яблука з оселедцем у соусі карі
Що знадобиться: філе оселедця, 2 столові ложки сметани, 2 столові ложки майонезу, по 1 столовій ложці гірчиці і порошку карі, 2 столові ложки каперсів, 2 шматочки лимона, 5 кисло-солодких яблук середнього розміру.

Як готуємо?
1. Приготуйте заправку, змішавши майонез, сметану, карі й гірчицю. Поставте її в холодильник приблизно на годину.
2. Тим часом, помийте яблука, одне з них потрібно почистити і дрібно нарізати. Зріжте плодоніжку, щоб фаршироване яблуко можна було встановити на тарілці. Акуратно зріжте верхівку яблука і видаліть серединку. Заготовку протріть шматочками лимона. М'якоть, що залишилася, можна змішати з нарізаним яблуком.
3. Дістаньте заправку, додайте яблука, каперси, нарізаний шматочками оселедець. Нафаршируйте яблука начинкою і подавайте до столу.

яблука із оселедцем у соусі карі



Верріни з червоною ікрою
Що знадобиться: 400 грамів картоплі, баночка червоної ікри, 6 столових ложок сметани, 3 столові ложки вершків, зубок часнику, 50 грамів вершкового масла, 1 чайна ложка хрону, кріп і сіль за смаком.

Як готуємо?
1. Верріни – це закуска, яку подають до столу в невеликих порційних скляночках. Тому для початку приготуйте відповідний сервірувальний посуд. Почистіть картоплю, наріжте скибочками. Зваріть картоплю до готовності, додавши часник. Наприкінці вийміть часник.
2. Розтоплене вершкове масло змішайте з вершками і прогрійте на вогні. Додайте картоплю і приготуйте пюре.
3. В пюре додайте жовток і перемішайте, посоліть за смаком. Змішайте сметану з хроном, додайте дрібно нарізаний кріп.
4. Коли пюре прохолоне, починайте формувати порції. На дно викладайте картопляне пюре, потім червону ікру. Наступний шар – сметана з хроном. Зверху страву можна прикрасити кропом або ікринками.

веріни з червоною ікрою



Смачного!
Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua