MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook


950 грн.
809грн
рецепти

рецепти

Пісні страви: меню на тиждень

пісні страви Піст 2014
Квасолевий лимонний суп
Що знадобиться: 400 г квасолі, 3 середніх цибулини, 3 морквини, половинка середньої капусти, 5 стебел селери, половина лимона, склянка рослинної олії; м'ята, чорний перець, сіль – за смаком.

Як готуємо?
Переберіть і промийте квасолю, після чого залийте її водою на 8-9 годин. Після цього промийте квасолю і проваріть, поки вона не стане м'якою. Очистіть і промийте всі овочі, наріжте їх шматочками, капусту дрібно нашаткуйте. Цибулю, селеру і моркву проваріть протягом 15-20 хвилин. Додайте капусту і відварену квасолю і варіть протягом 7-10 хвилин. Коли всі інгредієнти будуть готовими, додайте в суп м'яту, сіль-перець, влийте рослинне масло (за бажанням). Перед подачею до столу в кожну порцію покладіть часточку лимона.

Рис в томатному соусі
Що знадобиться: стакан рису, 2 склянки томатного соку, сіль-перець – за смаком, 3 зубки часнику, 400 г томатів, кілька гілочок базиліка.

Як готуємо?
Залийте рис томатним соком, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні до готовності. Наприкінці приготування посоліть рис. Тим часом подрібніть часник. Очистіть помідори від шкірки, обдавши їх окропом. Візьміть сковороду, налийте трохи олії, обсмажте помідори і часник. Посоліть-поперчіть. Наприкінці приготування страви додайте до овочів базилік. Перемішайте всі інгредієнти і зніміть з вогню. Викладіть рис і полийте томатним соусом перед подачею до столу.

рис



Салат із броколі й мигдалю
Що знадобиться: 400 г броколі, 1 яблуко, половина лимона, червона цибулина, кілька зубків часнику, 3 столові ложки мигдалю, чайна ложка меду, 2 столові ложки оливкової олії, сіль за смаком.

Як готуємо?
Для початку розділіть броколі на суцвіття і бланшуйте в солоній воді протягом 40-50 секунд. Після цього броколі потрібно помістити в холодну воду на декілька хвилин і відкинути на друшляк. Половинку цибулини потрібно подрібнити і протушкувати на сковорідці з олією. Цибулина повинна стати м'якою. Другу половинку червоної цибулини потрібно нарізати півкільцями. Візьміть мигдаль, перебийте його у велику крихту. Після цього подрібніть часник. Яблуко поріжте на невеликі шматочки-часточки. Для приготування соусу візьміть оливкову олію, лимонний сік, часник, гарячу воду і мед. Змішайте всі інгредієнти і збийте в блендері, доки не утвориться піна. Змішайте броколі, яблуко, мигдаль, підсмажену й сиру цибулю, заправте соусом.

салат з броколі



Банановий брауні
Що знадобиться: 2 банана, 170 г борошна, 2 столові ложки какао, 140 мл соняшникової олії, 140 мл води, 1 чайна ложка розпушувача, приблизно 50 г будь-яких горіхів.

Як готуємо?
Для приготування бананового брауні потрібно взяти дуже стиглі банани. Розімніть їх в мисці, просійте через сито борошно і какао. Розігрійте духовку до 180 градусів. Додайте в миску цукор, соняшникову олію, воду. Розчиніть в склянці води соду, додайте до інших інгредієнтів і гарненько вимісіть. Подрібніть горіхи до потрібного вам розміру, також додайте в тісто. Добре вимісіть. Підготуйте форми, змастіть їх маслом. Викладіть тісто і випікайте протягом 40-50 хвилин.

брауні



Гарбузова ікра
Що знадобиться: 1 кг гарбуза, 2 кислих яблука середнього розміру, кілька зубчиків часнику, столова ложка томатної пасти, рослинна олія, коріандр, паприка, сіль-перець – за смаком.

Як готуємо?
Очистіть гарбуз натріть на крупній тертці. Візьміть цибулю і дрібно наріжте її, подрібніть зубчики часника. Очистіть яблуко і натріть його на крупній тертці. Пасируйте цибулю на сковороді з рослинним маслом. Додайте тертий гарбуз, лавровий лист і смажте протягом 10-15 хвилин. Помішуйте ікру, додайте туди томатну пасту, часник і ваші улюблені спеції. Смажте ікру ще протягом 5 хвилин. До столу страву треба подавати холодною.

ікра з тикви






Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua