MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook


950 грн.
809грн
рецепти

посуд для приготування

Vinzer
197 грн.
Каструля


Vinzer
80 грн.
Терка


рецепти

Сирний суп Канталь

Сирний суп Канталь
Інгредієнти:

1,25 літра молока
5 середніх картоплин
3 зубчики часнику
4 ст. ложки густих вершків
100 грам тертого сиру Канталь
Сіль, перець за смаком

Приготування:

Картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками. Молоко влити в каструлю і додати в нього картоплю, довести до кипіння і на повільному вогні варити 25 хвилин. Часник потерти на дрібній тертці й розкласти по тарілках. Тертий сир також розкласти по тарілках. У кожну тарілку налити готовий суп і покласти по ложці вершків. Солити та перчити за смаком вже в тарілці. Суп вважається вечірньою стравою для вечері і подається з вареними круто яйцями і французьким багетом. А до супу покладена виделка для фондю.
Смачного!

Цікаві факти:

Сир Канталь - воістину французька гордість. Свою назву сир отримав на честь гори Канталь в Оверні. Він з'явився ще до відомих сирів рокфор і Ліворот. Перша згадка про нього знайдена в записах Плінія Старшого в 1 столітті до нашої ери. Свіжий Канталь має аромат молока і горіхів. Його використовують в салати, супи і для фондю.

Для приготування страви Вам знадобиться наступний посуд: каструля, терка, ніж для чищення картоплі, кухонний ніж
Всi рецепти

коментарі

 
Мирослава | 09.06.10 22:36

Ха! Как раз сегодня готовила Хороший супчик, очень сытный! Я его делаю из домашнего молока (он тогда имеет чуть сладковатый привкус - на любителя конечно) и с укропом и петрушкой. Ну, и сыр, конечно не Кантль , а пирятинский пошехонский. И все равно очень вкусный

kizza | 21.01.10 13:11

получился!!! у меня не часто получается с первого раза, рецепт простой конечно... вкус классный очень насыщенный (очень люблю сыр), мне очень понравилось 5 балов из 5! всем советую

Гость | 18.01.10 12:44

ООО да самой интересно стало как он???? пишите кто приготовил уже, я тоже напишу когда приготовлю.

Гость | 12.01.10 17:46

люблю все сырное надо попробовать, кто уже готовил напишите как! интересно конечно картошка в молоке вареная ...

Алена | 11.01.10 19:20

Надо будет вечером приготовить.. вроде простенький рецептик.. а то аж кушать захотелось под конец рабочего дня

Юля | 11.01.10 19:10

Ой как я люблю этот суп!!! Только, конечно, сыр не канталь, а обыкновенный плавленый Кстати этот суп - идеальное сочетание жиров, белков и улеводов.

Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua