MODNA - інтернет магазин для жінок, новини моди, гороскопи, рецепти
укр рус
0 товарiв на 0.00 грн.
Курс WebMoney: 1.10
ВхідРеєстрація
розваги



Мы в Twitter





Мы в Facebook

рецепти

Топ-5 теплих салатів: рецепти для холодної осені

як готувати теплі салати
Теплий салат із качиним філе і грушею
Інгредієнти: листя салату, філе качки – 200 г, груша – 1 шт.; оливкова олія, французька гірчиця, мед, винний оцет – по 1 чайній ложці, сіль-перець за смаком.

салат з філе качки и грушею Теплий салат з філе качки і грушею 2

Філе качки посипаємо приправами, запікаємо в духовці протягом 10-15 хвилин за температури 170 °С. Тим часом, чистимо грушу, нарізаємо її красивими рівними скибочками. Щоб приготувати заправку, змішуємо по 1 чайній ложці оливкової олії, зернистої французької гірчиці, квіткового меду і винного оцту. Добре перемішуємо заправку. Коли качка приготується, викладаємо її на тарілку, зверху кладемо скибочки груші, листя салату, заправляємо соусом і швидко подаємо до столу!

Китайський салат з куркою
Інгредієнти: відварні курячі філе – 2 шт., помідори, гострий стручковий перець, листя салату, бекон, сир, мигдаль; рослинна олія – 0,5 склянки, яблучний оцет – третину склянки, соєвий соус – 1 ст.л.; цукор, мелений імбир, мелений перець, часникова сіль – за смаком.

китайський салат з куркою

Відварюємо куряче філе. Подрібнюємо м'ясо, помідори, гострий стручковий перець і листя салату. Ріжемо бекон і швидко обсмажуємо його на сковорідці. Туди ж відправляємо тертий сир і мигдаль. Для заправки змішуємо всі інгредієнти: рослинна олія, яблучний оцет, соєвий соус, цукор, мелений імбир, мелений перець, часникову сіль. Гарненько розмішуємо і доводимо до кипіння. Викладаємо куряче філе, помідори, перець, бекон із сиром і мигдалем, поливаємо гарячою заправкою.

Рубіновий салат
Інгредієнти: листя салату, куряча печінка – 4-5 шт., козячий сир – 200 г, гранатові зерна, яйце, французька гірчиця, половина цибулини, кедрові горішки, оливкова олія, багет, соус Наршараб, сіль-перець за смаком.

рубіновий салат рубіновий салат 2

Спочатку варимо яйця некруто, нарізаємо багет і злегка обсмажуємо його на сковороді. Можна підсушити багет і в духовці. Нарізаємо цибулю півкільцями, відправляємо на сковорідку. Туди ж додаємо курячу печінку. Не забудьте посолити і поперчити. Коли печінка готова, викладаємо її на тарілку. До цибулі, яка залишилася на сковорідці, додаємо приблизно 30 мл гранатового соусу Наршараб, тушкуємо протягом декількох хвилин. Отриману заправку відправляємо в блендер, змішуючи соус із французькою гірчицею, перцем і сіллю. Викладаємо на тарілку листя салату, поливаємо його соусом, викладаємо курячу печінку з цибулею, козячий сир, шматочки яйця, підсушені шматочки багета. Прикрашаємо страву зернятками граната і кедровими горішками.

Теплий салат із грибами і помідорами
Інгредієнти: гриби – 500 г, помідори черрі – 100 г, помідори – 150 г, червона цибуля – 1 шт., часник – 1 зубч., зелена цибуля – пучок, оливкова олія, петрушка, сіль-перець.

гриби салат

Нарізаємо цибулю півкільцями, часник і зелену цибуля дрібно рубаємо. Розрізаємо на 4-8 частин гриби і помідори. Розігріваємо оливкову олію на сковорідці і пасируємо цибулю до прозорого стану. Додаємо часник, гриби і смажимо протягом 5-6 хвилин. Додаємо помідори, зелену цибулю і прожарюємо ще протягом 2-3 хвилин. Солимо-перчимо, злегка збризкуємо лимонним соком. На стіл подаємо прямо зі сковорідки, посипавши петрушкою і прикрасивши помідорами черрі.

Теплий салат із морепродуктів
Інгредієнти: морепродукти (по 100 г) – креветки, кальмари, мідії, восьминоги, мідії; помідори черрі – 200 г, солодкий перець – 1 шт., консервована спаржа і квасоля – по 30 г, фенхель – 20 г; оливкова олія – 2 ст.л., зубок часнику, куплений соус песто з базиліком, сік половинки лимона.

салат із морепродуктами

Відварюємо квасолю і спаржу в каструлі протягом 4-5 хвилин, зливаємо їх на друшляк. Мідій і восьминогів протягом хвилини тримаємо в окропі. Тим часом, обсмажуємо креветки і кальмари, а також перець. Нарізаємо овочі соломкою, мідії очищаємо від панцира, кальмари ріжемо шматочками. Перемішуємо квасолю, спаржу, перець, помідори черрі і морепродукти. Готуємо заправку: дрібно рубаний часник додаємо в соус песто, вливаємо оливкову олію і сік лимона. Заправляємо салат соусом і подаємо до столу.

Смачного!
Всi рецепти

коментарі

 
Просування, дизайн, розробка інтернет-магазину - tag.ua